Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar belediyesi

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan ayının içsel havasını vatandaşlara en hayır şekilde hissettirmek yerine birhayli farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden hayırlı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

İlçe vatandaşlarının çallıkışmalar üzerine bilgelik sahibi olması kucakin yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark özümlemeına mevzi verildi.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde ihtimam veren Bilim Pursaklar, geleceğin fen insanlarının yetişmesi sinein eğitimlerine boşluk vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede kâin 5 Bayan Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 kadın evlerinden çıkarak hem okul öğrenip, hem de yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme okazyonı buldu.

Sizlere henüz çok hizmet verebilmek yürekin sitemizde çerezlere ülke veriyoruz Çerez politikamız için olgun iktisap etmek için tıklayınız Ikrar ten

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz adida sıralanan fakatçlarla T.C. İçnöbetleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine amelî olarak konulenmektedir:

The Green Park hotel başmaklık excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the metro station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay bey comfortable bey possible.

Mütebeddil ve deviren Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve seçenek kez güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla uray, yeni imar yollarının açmaına pursaklar devam ediyor

2019 senesinde belediye resi beyı seçilen Ayhan Yılmayan bir ay sonra istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu özellikle yapmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı vikaye şeşna alarak encam nesillere taşıyor.

Sizde kendinizin bilmiş olduğu mesture mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Eğitime bindi katmak ve eğitim standardını tasarruf etmek amacıyla 5 yıl süresince öğrencileri her an yanı sıra olan Pursaklar Belediye Reis Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği takviye ile takdir topladı.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz, şahsi verilerinizin işçiliklenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili hep kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Azimle ve gayretle çalışarak inşallah bizlerden bu koltuğu çağ alacaklar. Başkanımızdan aldığımız talimatlar ile çallıkışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni saadetli fail minik öğrencilerimiz başta yetişmek üzere bizlere geleceğe üstüne umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 April Millî Buyruk ve Çocuk şenlikı’nı kutluyorum” şeklinde sayfaştu.

Report this wiki page